Sigurno se pravili ručak za 2 dana jer tako štedite vreme. Tada se obično sprema nešto što može da se podgreje kao što je pasulja, punjene paprike, lovačke šnicle... Ako meso nema sos, postoji način kako možete da ga podgrejete, a da se ne osuši. To možete da uradite u tiganju, mikrotalasnoj ili rerni. U nastavku teksta pogledajte kako da podgrejte meso, a da ono ostane sočno i ukusno. 

Rerna

Za ovaj metod je potrebno više vremena, ali će meso biti ukusnije, što i jeste poenta. Prvo što treba da uradite je da zagrejete rernu na 120°C, a zatim stavite rešetku u pleh kako bi toplota mogla slobodno da cirkuliše sa svih strana. Stavite meso na rešetku i zajedno sa plehom stavite u zagrejanu rernu. Ostavite nekih 20 minuta unutra, ali povremeno bacite pogled na meso da se ne bi osušilo. 

Mikrotalasna

Ako imate mikrotalasnu podgrevanje je jednostavno i brzo. Stavite meso u duboki tanjir, a zatim ga prelijte bujonom ili nekim sosom kako se ne bi osušilo.  Preliv će zadržati vlagu u mesu. Pokrijte tanjir i zagrejte 30 sekundi na srednjoj jačini. Okrenite šniclu i zagrejte je još 30 sekundi.

Tiganj

Ako šniclu podgrevate u tiganju on mora biti teflonski i treba da dodate malo bujona. Već smo pričali da je dobro da bujon imate u zamrzivaču, jer može da se koristi u više prilika i uvek poboljšava hranu. Kada se zagreje stavite meso i ostavite kratko. Zbog bujona meso se ne suši i ostaje sočno. 

Izvor: Stvar ukusa