Savršeno čvrst i ukusan šlag koji možete da koristite za najrazličitije deserte je više nego ključan sastojak. Saznajte i šta da radite kada vam je šlag previše tečan. Kroz par koraka dobićete šlag kakav do sada niste napravili, a ovaj trik malo ko zna. Pogledajte u videu kako se pravi!
U zagrejani tiganj na jakoj vatri sipajte 60 ml slatke pavlake i promešajte. Odmah zatim sipajte 1 kašiku šećera u prahu i opet promešajte. Dodajte i 1 kašiku kukuruznog skroba i sve zajedno mešajte par minuta. Tu smesu umešajte u preostalu slatku pavlaku i mutite mikserom na jakoj brzini. Dobićete najčvršći šlag ikada.
Pročitajte i trik kako da napravite posne beze kore
BONUS VIDEO
StvarUkusa/L.S.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus