Savršeno čvrst i ukusan šlag koji možete da koristite za najrazličitije deserte je više nego ključan sastojak. Saznajte i šta da radite kada vam je šlag previše tečan. Kroz par koraka dobićete šlag kakav do sada niste napravili, a ovaj trik malo ko zna. Pogledajte u videu kako se pravi!

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Remaining Time 0:00
 
Stream Type LIVE
Stream Type LIVE
Jednostavan trik da se umuti čvrst šlag  Izvor: Jednostavan trik da se umuti čvrst šlag

U zagrejani tiganj na jakoj vatri sipajte 60 ml slatke pavlake i promešajte. Odmah zatim sipajte 1 kašiku šećera u prahu i opet promešajte. Dodajte i 1 kašiku kukuruznog skroba i sve zajedno mešajte par minuta. Tu smesu umešajte u preostalu slatku pavlaku i mutite mikserom na jakoj brzini. Dobićete najčvršći šlag ikada.

Pročitajte i trik kako da napravite posne beze kore

BONUS VIDEO

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Remaining Time 0:00
 
Stream Type LIVE
Stream Type LIVE
Japanski kolač od 3 sastojka Izvor: Japanski kolač od 3 sastojka

StvarUkusa/L.S.