Pohovano belo meso, bez obzira da li su šnicle ili štapići, verovatno su jedno od najomiljenijih jela, koje možete da napravite kod kuće. Ukoliko volite da jedete piletinu, saznajte i koji je to 1 tajni sastojak za ukusnije i sočnije belo meso. Naravno, ukoliko se pohuje, svi volimo kada je poh hrskav i ukusan.

Ukoliko ne želite da pogrešite sa pohom i želite da bude savršen, jedan tajni sastojak će vam pomoći da ne omanete. U pitanju je majonez. Upotrebite sve sastojke kao i inače, samo umesto jaja iskoristite ovaj namaz. Ako ga pravite kod kuće obratite pažnju - ovo su tri greške koje svi prave kada spremaju domaći majonez.

Premažite piletinu brašnom, a zatim tankim slojem majoneza oko 1 do 2 kašike na pola kilograma mesa. Utrljajte zatim meso u prezle i pecite ili pržite. Oduševiće vas ukus poha. Uživajte!

Pročitajte najbolji recept za pohovano meso - trik je u jogurtu

BONUS VIDEO

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Remaining Time 0:00
 
Stream Type LIVE
Stream Type LIVE
Trik da napravite pomfrit bolji nego iz Meka Izvor: Trik da napravite pomfrit bolji nego iz Meka

StvarUkusa