Pohovano belo meso, bez obzira da li su šnicle ili štapići, verovatno su jedno od najomiljenijih jela, koje možete da napravite kod kuće. Ukoliko volite da jedete piletinu, saznajte i koji je to 1 tajni sastojak za ukusnije i sočnije belo meso. Naravno, ukoliko se pohuje, svi volimo kada je poh hrskav i ukusan.
Ukoliko ne želite da pogrešite sa pohom i želite da bude savršen, jedan tajni sastojak će vam pomoći da ne omanete. U pitanju je majonez. Upotrebite sve sastojke kao i inače, samo umesto jaja iskoristite ovaj namaz. Ako ga pravite kod kuće obratite pažnju - ovo su tri greške koje svi prave kada spremaju domaći majonez.
Premažite piletinu brašnom, a zatim tankim slojem majoneza oko 1 do 2 kašike na pola kilograma mesa. Utrljajte zatim meso u prezle i pecite ili pržite. Oduševiće vas ukus poha. Uživajte!
BONUS VIDEO
StvarUkusa
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.