1. Umutiti jaja i dodati brašno, mleko i prašak za pecivo. Testo lepo zamestiti i rastanjiti.
2. Na ulju propržiti crni luk i dodati mleveno meso, so i začine.
3. Dinstano meso naneti na rastanjenu koru,uviti u rolat i premazati umućenim jajetom.
4. Rolat peći u rerni zagrfejanoj na 200 stepeni dok ne porumeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus