Oduvek poznata kao neodoljiva i sočna voćka sa malo kalorija, održaće vašu liniju vitkom ako je jedete svežu.
Pektin iz jagoda pomaže u smanjenju holesterola, a elagična kiselina, deluje preventivno protiv nastanka raka.
Jagode ubrzavaju probavu, leče artritis, reumatizam, bubrežne bolesti.
Odlična je sirovina za preradu i proizvodnju sokova, džemova, voćnih jogurta, sladoleda, kremova, šejkova, bombona, čokolade...
Pogledajte naš izbor poslastica sa jagodama.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Ispod ledenog, slasnog fila nalazi se hrskava beze kora.
Ovaj kremasti napitak možete ukrasiti šlagom i komadićima voća.
Osvežava u toplim letnjim danima...
Idealan spoj ukusnog krema i sočnih jagoda.
Jagode se odlično slažu sa čokoladom i daju torti osvežavajući ukus...
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom