Namirnice bogate celulozom mogu da nas zasite. Pritom, ne moramo da dopišemo i ogroman broj kalorija na svoj dnevni energetski "račun".
Sve što je potrebno da uradite je da:
- tri kašike heljdinog brašna razmutite u čaši hladne vode
- posebno stavite litar vode da proključa i u ključalu vodu sipate heljdino brašno
Sve dobro izmešajte i kuvajte na laganoj vatri povremeno mešajući pet do sedam minuta. Kada se ohladi možete dodati kašiku meda. Držite u frižideru i uzimajte po jednu čašu pre jela.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Lisa
Najjednostavnija plazma torta od samo 4 sastojka
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Kako da kolači duže ostanu sveži
Goveđi paprikaš sa šargarepom i krompirom
Nutricionisti otkrili magični recept za sos koji ide u sve, od mesa do salata