1. 300 ml soka od kajsija sipati u posudu za led i ostaviti oko 5 sati u zamrzivač u. Kajsije oprati, iseckati i pomešati sa preostalim sokom.
2. Skuvati oko 400 ml vode pa dodati čaj. Ostaviti da stoji poklopljeno oko 2 minuta. Zatim začiniti čaj šećerom i sokom limuna pa ostaviti da se ohladi
3. Komade kajsija i kajsije u ledu raspodeliti u čaše. Preliti čajem i tonikom i ukrasiti kolutovima limuna.
Ledeni čaj od kajsija
Tonik i voćne kocke leda daju ovom čaju egzotičnu notu.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus