Punč od brusnice
Ugrejte se tokom hladnih dana uz ovaj ukusan punč.
Još iz kategorije
1. Zagrejte sok od brusnice, rum, trešnjevaču i šećer.
2. Dodajte sveže brusnice, cimet, koru limuna, pa kuvajte na srednjoj temperaturi oko 2 minuta.
3. Kad sklonite s vatre, ostavite punč da odstoji desetak minuta.
4. Dodajte 400 ml provrele vode i sipajte u duboke čaše.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus