1. Salate očistite, isperite i iscepkajte na manje komade. Po želji izvadite semenke iz grožđa.
2. Sir takođe isecite na manje komade, a luk na tanke kolutiće.
3. U gotov preliv umešajte 5 kašika vode, orahovo ulje i senf.
4. Tost prepržite i natrljajte belim lukom, isecite ga na kockice, a orahe krupnije naseckajte.
5. Izmešajte salatu, grožđe, luk i sir sa dresingom, pospite kockicama hleba i orasima, i poslužite.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: lepaisrecna.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus