1. Ogulite koren đumbira i narežite na tanke kriške.
2. Stavite đumbir u lonac i prelijte ga vodom, pa stavite da kuvate ovaj aromatični koren barem 15 do 20 minuta na umerenoj temperaturi.
3. Nakon toga sklonite s vatre i pustite da odstoji još 5 minuta.
4. Odvojite đumbir od tečnosti, tečnost zasladite s domaćim medom i zakiselite limunom po želji i pijte vruće.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus