1. Sve sastojke za čija puding izmutite u posudi i pustite da smesa odstoji 5 do 10 minuta.


Sastojci:

Za čija puding:

1 šolja kokosovog, sojinog ili bademovog mleka

1/4 šolje čija semena

2 kašike meda

1 kašičica ekstrakta vanila

Za čokoladni mus:

1 šolja kokosovog, sojinog ili bademovog mleka

3 kašike čija semena

2,5 kašike kakao praha

4 urme bez košpe

1 kašičica ekstrakta vanile

vrlo malo soli

Za preliv:

2 banane

kakao za dekoraciju

2. Za to vreme sve namirnice za pravljenje čokoladnog musa stavite u blender i izmiksajte dok tekstura jedinjenja ne postane kremasta.

3. Viljuškom usitnite banane.

4. U čašu sipajte čokoladni mus, preko njega prelijte  čija puding , dok će treći sloj činiti banane. Dekorišite po želji.

5. Parfe ostavite u frižideru, kako bi se smesa stegla i bila spremna za serviranje.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas? 

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/