Rashladite se uz domaću poslasticu koja se brzo priprema.
Sastojci:
- nekoliko banana (jedna po osobi)
- pistaći
- badem
Priprema:
1. Banane iseckajte na kolutiće a potom ih u zatvorenoj posudi ili kesi držite dva sata u zamrzivaču.
2. Nakon dva sata, svega par minuta mućenja u blenderu daće savršeni kremasti sladoled.
3. Budući da je slatka, banani nije potrebno dodavati šećer a sladoled možete “začiniti” s malo pistaća ili badema.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom