U ovaj slastan keks možete dodati komadiće čokolade, karamel bombone ili čak oguljeni i naseckani kikiriki.
Sastojci:
250 g kikiriki putera
200 g šećera
1 veliko jaje
1 kašičica ekstrakta vanile
Priprema:
Pomešajte sve sastojke i oblikujte kuglice prečnika 2 cm. Lagano ih pritisnite palcem, viljuškom ili nekim kalupom kako bi poprimili oblik keksića. Položite ih na papir za pečenje i pecite otprilike 15 minuta na 150°C.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: gastro.24sata.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus