Nikad jednostavniji i brži receper za najlepšu poslasticu.
Sastojci:
200 g margarina
200 g šećera
1 dl mleka
200 g čokolade
100 g pečenog kikirikija
300 g mlevenog plazma keksa
2 kašike ulja
Priprema:
Na tihoj vatri istopiti margarin, dodati šećer, pa kad se sjedini, dodati čokoladu (100 g), mleko, plazma keks i 100 g mlevenog kikirikija (slani pečeni kikiriki prethodno oljuštiti, pa samleti na mašini za mlevenje). Izliti u manji pleh, poravnati, pa preliti glazurom od 100 g čokolade i 2 kašike ulja.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: kuvajsam.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus