Nikad jednostavniji i brži receper za najlepšu poslasticu.
Sastojci:
200 g margarina
200 g šećera
1 dl mleka
200 g čokolade
100 g pečenog kikirikija
300 g mlevenog plazma keksa
2 kašike ulja
Priprema:
Na tihoj vatri istopiti margarin, dodati šećer, pa kad se sjedini, dodati čokoladu (100 g), mleko, plazma keks i 100 g mlevenog kikirikija (slani pečeni kikiriki prethodno oljuštiti, pa samleti na mašini za mlevenje). Izliti u manji pleh, poravnati, pa preliti glazurom od 100 g čokolade i 2 kašike ulja.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: kuvajsam.com
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem