Praznici polako prolaze, ali slatko uvek možemo da jedemo.
Sastojci:
3 žumanca
60 g šećera
150 ml mleka
400 ml slatke pavlake
350 g čokolade
Priprema:
Umutiti žumanca sa šećerom, dodati mleko i 100 ml pavlake, pa skuvati dok se ne zgusne. Skloniti sa ringle, pa ubaciti izlomljenu čokoladu i mešati dok se ne istopi. Ohladiti krem, pa dodati umućen ostatak pavlake (ne mešati mikserom).
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus