Praznici polako prolaze, ali slatko uvek možemo da jedemo.
Sastojci:
3 žumanca
60 g šećera
150 ml mleka
400 ml slatke pavlake
350 g čokolade
Priprema:
Umutiti žumanca sa šećerom, dodati mleko i 100 ml pavlake, pa skuvati dok se ne zgusne. Skloniti sa ringle, pa ubaciti izlomljenu čokoladu i mešati dok se ne istopi. Ohladiti krem, pa dodati umućen ostatak pavlake (ne mešati mikserom).
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem