Ukusna i kremasta poslastica koja ostavlja bez daha.
Sastojci:
- 400 g švapskog sira
- 3 jajeta
- 2 kašike šećera
- 60 g grčkog jogurta
- 80 g meda
- 60 g kukuruznog skroba
- ½ kašike soli
- 1 kašika ekstrakta vanile
- 100 g trešnji (bez koštica)
Priprema:
U posudu stavite sir, grčki jogurt, jaja, šećer, so, med, vanilu i kukuruzni skrob. Lepo promešajte. Sipajte smesu u tepsiju i dodajte trešnje na vrh. Pecite na 180°C tokom 25-35 minuta. Dekorišite prah šećerom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem