Ukusna i kremasta poslastica koja ostavlja bez daha.
Sastojci:
- 400 g švapskog sira
- 3 jajeta
- 2 kašike šećera
- 60 g grčkog jogurta
- 80 g meda
- 60 g kukuruznog skroba
- ½ kašike soli
- 1 kašika ekstrakta vanile
- 100 g trešnji (bez koštica)
Priprema:
U posudu stavite sir, grčki jogurt, jaja, šećer, so, med, vanilu i kukuruzni skrob. Lepo promešajte. Sipajte smesu u tepsiju i dodajte trešnje na vrh. Pecite na 180°C tokom 25-35 minuta. Dekorišite prah šećerom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus