Nikad brže do ukusne poslastice.
Sastojci:
- 2jaja
- 2 vanilin šećera
- 6 kašika šećera
- prašak za pecivo
- 1 šolja kiselog mleka ili jogurta
- 2 šolje brašna
Priprema:
Sve sastojke pomešati i umutiti mikserom. Kad je smesa gotova, staviti ulje u šerpu (krofnice treba da plivaju, pa sipajte malo više ulja) da se zagreje. Kad je ulje ugrejano smanjiti temperaturu ringle i malom kašikom sipati smesu u ulje. Gotove krofnice vaditi na ubrus da se ocede.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus