Nikad brže do ukusne poslastice.
Sastojci:
- 2jaja
- 2 vanilin šećera
- 6 kašika šećera
- prašak za pecivo
- 1 šolja kiselog mleka ili jogurta
- 2 šolje brašna
Priprema:
Sve sastojke pomešati i umutiti mikserom. Kad je smesa gotova, staviti ulje u šerpu (krofnice treba da plivaju, pa sipajte malo više ulja) da se zagreje. Kad je ulje ugrejano smanjiti temperaturu ringle i malom kašikom sipati smesu u ulje. Gotove krofnice vaditi na ubrus da se ocede.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem