Ovaj tart možete praviti sa kupovnim prhkim testom ili možete sami da ga napravite. Kako se priprema pročitajte OVDE.
Takođe možete koristiti i drugo voće, a kad je sezona bobičastog voća ovaj tart ima najlepši ukus.
Sastojci:
- prhko testo
- maskarpone sir
- šumsko voće (smrznuto)
Priprema:
Prhko testo stavite u tart modlu i ispecite. Zatim preko stavite maskarpone sir i poređajte oceđeno voće.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus