Ovaj tart možete praviti sa kupovnim prhkim testom ili možete sami da ga napravite. Kako se priprema pročitajte OVDE.
Takođe možete koristiti i drugo voće, a kad je sezona bobičastog voća ovaj tart ima najlepši ukus.
Sastojci:
- prhko testo
- maskarpone sir
- šumsko voće (smrznuto)
Priprema:
Prhko testo stavite u tart modlu i ispecite. Zatim preko stavite maskarpone sir i poređajte oceđeno voće.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem