Ukusni, mekani i sočni, tope se u ustima, a spremni očas posla.
Sastojci:
- 1/2 l mleka
- 5 kašika gustina
- 10 kašika šećera
- 1 vanilin šećer
- 150 g maslaca
- 1 pakovanje (1kg) čajnih kolutića
- 200 g kokos brašna
I još:
- mleko za umakanje
- malo ruma
Priprema: Mleko stavite da kuva, pa pomešajte gustin, šećer i vanilin šećer sa malo mleka i skuvajte kao puding. Kad se ohladi dodajte umućen maslac. Kolutiće umačite u mleko sa rumom, sa manjom kašikom stavljajte fil i uvaljajte u kokos. Sve to radite dok ne potrošite fil i kolutiće.
Najlepši su kad odstoje par sati u frižideru ili još bolje preko noći.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: najbolji-recepti.com
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem