Ukusni, mekani i sočni, tope se u ustima, a spremni očas posla.
Sastojci:
- 1/2 l mleka
- 5 kašika gustina
- 10 kašika šećera
- 1 vanilin šećer
- 150 g maslaca
- 1 pakovanje (1kg) čajnih kolutića
- 200 g kokos brašna
I još:
- mleko za umakanje
- malo ruma
Priprema: Mleko stavite da kuva, pa pomešajte gustin, šećer i vanilin šećer sa malo mleka i skuvajte kao puding. Kad se ohladi dodajte umućen maslac. Kolutiće umačite u mleko sa rumom, sa manjom kašikom stavljajte fil i uvaljajte u kokos. Sve to radite dok ne potrošite fil i kolutiće.
Najlepši su kad odstoje par sati u frižideru ili još bolje preko noći.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: najbolji-recepti.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus