Ukusni, mekani i sočni, tope se u ustima, a spremni očas posla.

Sastojci:

  • 1/2 l mleka
  • 5 kašika gustina
  • 10 kašika šećera
  • 1 vanilin šećer
  • 150 g maslaca
  • 1 pakovanje (1kg) čajnih kolutića
  • 200 g kokos brašna

I još:

  • mleko za umakanje
  • malo ruma

Priprema: Mleko stavite da kuva, pa pomešajte gustin, šećer i vanilin šećer sa malo mleka i skuvajte kao puding. Kad se ohladi dodajte umućen maslac. Kolutiće umačite u mleko sa rumom, sa manjom kašikom stavljajte fil i uvaljajte u kokos. Sve to radite dok ne potrošite fil i kolutiće.

Najlepši su kad odstoje par sati u frižideru ili još bolje preko noći.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: najbolji-recepti.com