1. Stavite keks u plastičnu kesu, zavežite i prelazite oklagijom preko njega dok se ne izlomi. Razdvojite na dva dela i sipajte u činije ili čaše za desert.
2. Umutite sir sa korom limuna i dve kašike šećera. Sipajte preko keksa.
3. Odmrznite voće, pa dve trećine stavite u blender sa preostalom kašikom šećera i sokom od limuna. Poslasticu prelijte ovom smesom i na kraju ukrasite preostalim voćkicama. Ostavite da se hladi u frižideru bar nekoliko sati pre služenja.
4. U zavisnosti od toga kakve posude za služenje odaberete, možete od svega staviti po dva, tanja sloja.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus