Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čokoladni krem - ganaš

Bogat čokoladni krem iskoristite za prelivanje i filovanje poslastica.

  Izvor: Profimedia/Shutterstock

1. Slatku pavlaku stavite u šerpicu i zagrevajte na umerenoj temperatri. Čim počne da vri, dodajte iseckanu čokoladu i mešajte dok se ne dobije glatka, homogena masa.


Sastojci:

250 g čokolade za kuvanje, iseckane
230 ml slatke pavlake
kašika ekstrakta po želji - rum, vanila...

2. Sačekajte da se ganaš malo ohladi pre nego što ga prelijete po poslasticama.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti