1. Zagrevajte šećer i vodu u tiganju dok se šećer na rastopi i tečnost ne dobije formu sirupa.
2. Otopite čokoladu na pari (u vatrostalnoj posudi iznad šerpe sa provrelom vodom).
3. Umešajte i zlatni sirup, sve dok mešavina ne postane glatka. Sačekajte da se ohladi pre serviranja.
4. Servirajte sa tanjirom voća.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus