Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRSTE DA POLIŽEŠ: Rebarca sa roštilja u sosu od senfa

PRSTE DA POLIŽEŠ: Rebarca sa roštilja u sosu od senfa

  Izvor: Profimedia/Shutterstock

Za sve ljubitelje mesa ovaj obrok je nešto što će zavoleti od prvog zalogaja.

Potrebni sastojci

  • 2 kg svinjskih rebara
  • 1 glavica luka
  • 50 ml ulja
  • 250 ml paradajz sosa
  • 100 ml vode
  • 50 g šećera
  • 50 ml soka od limuna
  • 3 kašike vorčester sosa
  • 2 kašike senfa
  • biber
  • so
Pročitajte i: VIŠE NIJE TAJNA: Ovo je recept za ORIGINALNE ĆEVAPE 

Način pripreme

Propržimo isečen luk u ulju dok ne omekša i dodajemo paradajz sos, vodu, šećer, sok do limuna, Vorčester sos, senf, so i biber.

Kuvamo na slaboj vatri 15 minuta. Ne sečemo rebra u pečemo ih na slabom žaru, povremeno ih okrećući.

Nakan što su se pekla 30 minuta, namažemo ih obilno pripremljenim sosom i pečemo još 10 minuta. Pre serviranja ih isečemo na porcije.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>>https://www.instagram.com/stvar_ukusa/Izvor: bonapeti.rs

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti