Uskrs se bliži a farbana jaja su uobičajena hrišćanska tradicija za ovaj dan.
Jedna kompanija u Nemačkoj ovih dana ima pune ruke posla.
Jaja ove kompanije poznata su po svojim različitom i zahtevnom oslikavanju.
Sveže ofarbana jaja postavljaju se za sušenje u kompaniji Baumajster Frišaj (sveža jaja) u Brekenfeldu u Nemačkoj.
Sto hiljada ofarbanih kuvanih jaja svakoga dana napušta fabriku.
A kako to izgleda pogledajte na fotografijama ispod...
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Tanjug
Profimedia/Shutterstock attachment-1_12
Profimedia/Shutterstock attachment-3_13
Profimedia/Shutterstock attachment-2_13
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus