Prženje kao način pripreme hrane nije baš preporuka nutricionista, ali ukusu prženih krompirića je teško odoleti. Ipak, ima načina da krompir bude veoma ukusan, a pripremljen na zdraviji način.
Pogledajte i Evo kako da napravite najukusniji pečeni krompir
Isečen krompir pre pečenja umočite u belance u kome su pomešani začini po želji.
Poređajte krompiriće po papiru za pečenje ili nauljenom plehu. Krompir pecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni dok ne porumene.
Belance će tokom pečenja pomfrit učiniti hrskavim, a krompirići neće biti okupani u ulju.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - StvarUkusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.