1. Bosiljak, beli luk, pinjole, parmezan i ulje pomešati i usitniti u mikseru. Posoliti i pobiberiti po ukusu.
2. Hleb iseći i parčiće premazati pastom. Iseći paradajz i mocarelu na krugove i poređati preko.
Hrskavi zalogaji donose dah mediterana...
20.07.2011.
1. Bosiljak, beli luk, pinjole, parmezan i ulje pomešati i usitniti u mikseru. Posoliti i pobiberiti po ukusu.
2 veze bosiljka
čen belog luka
20 g pinjola
30 g parmezana
6 kašika maslinovog ulja
so, biber
1 lepinja
250 g koktel paradajza
125 mocarele
2. Hleb iseći i parčiće premazati pastom. Iseći paradajz i mocarelu na krugove i poređati preko.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus