1. Rernu zagrejte na 170 stepeni. Namažite puterom kalup ukoliko ne koristite papirne korpice.
2. Na pari otopite puter i čokoladu. Dodajte žumanca, šećer i bademovo brašno. Dobro promešajte.
3. Umutite čvrst šam od belanaca s dodatkom šećera.
4. Šam postepeno dodajte čokoladnoj mešavini i pažljivo promešajte.
5. Pecite mafine oko 30-35 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus