1. Krompir skuvati, oljuštiti i propasirati. Može da se koristi i ostatak domaćeg pire krompira ili instant pire krompir.
2. Dodati kvasac u šolji mlake vode i zamesiti testo dodajući brašno i so.
3. Kada se testo ne lepi za varjaču, ostaviti ga da naraste. Zatim ga premesiti, staviti u podmazan pleh i ispeći.
Savet: pečen hleb istresti na čistu krpu, uspraviti i pustiti ga da „odahne“ desetak minuta, pa tek onda seći
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Krstarica
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom