1. Krompir skuvati, oljuštiti i propasirati. Može da se koristi i ostatak domaćeg pire krompira ili instant pire krompir.
2. Dodati kvasac u šolji mlake vode i zamesiti testo dodajući brašno i so.
3. Kada se testo ne lepi za varjaču, ostaviti ga da naraste. Zatim ga premesiti, staviti u podmazan pleh i ispeći.
Savet: pečen hleb istresti na čistu krpu, uspraviti i pustiti ga da „odahne“ desetak minuta, pa tek onda seći
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Krstarica
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus