1. Naravite sos holandez - na pari istopite žumanca, sok od limuna, biber, Vorčester sos i kašiku vode. Sve promešajte i dodajte dve kašike putera. Ako sos počne da se zgušnjava, dodajte još vode. Mešajte dok se puter ne istopi i dodajte so.
2. Napunite šerpu vodom i zagrejte je dok ne počne da struji, a zatim dodajte sirće. Polako razbijte jaja i stavite u vrelu vodu. Jaja bi trebalo da se poširaju oko 1,5 do 3 minuta. Izvadite jaja iz vode pomoću kašike sa rupicama i stavite ih na topao tanjir. Pogledajte i Kako poširati jaja.
3. Dok se jaja poširaju, ispržite slaninu i zagrejte pogačice.
4. Na zagrejane polovine pogačica namažite puter, pa stavite preko slaninu i poširana jaja. Prelijte pripremljenim sosom i dekorišite po želji.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus