Kajgana sa bosiljkom i pavlakom
Fantastična kombinacija jaja, mocarele i kisele pavlake.
Još iz kategorije
Fantastična kombinacija jaja, mocarele i kisele pavlake.
07.05.2014.
1. Umutite jaja i kiselu pavlaku dok ne dobijete ujednačenu masu. Umešajte mocarelu i začinite po želji.
2. U tiganju istopite puter, i dodajte jaja. Mešajte konstantno dok se jaja ne isprže. Pri kraju pripreme dodajte bosiljak. Kajganu servirajte sa paradajzom i slaninom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus