1. Rernu zagrejte na 200 stepeni.
2. U tiganju kratko propržite slaninu (ne dozvolite da bude hrskava). Sačekajte da se slanina ohladi, pa je obrišite papirnim ubrusom.
3. U nauljene kalupe za mafine stavite slaninu tako da napravi obruč oko ivica.
4. U svaku rupu razbijte po jedno jaje, tako da bude oivičeno slaninom.
5. Posolite i pobiberite jaja i pospite iseckanim vlašcem ili drugim biljnim začinom po želji. Pecite u zagrejanoj rerni 12-15 minuta, dok se jaje ne ispeče a slanina postane hrskava,
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus