1. Lisnato testo odmrznite.
2. Luk isecite na kockice, šunku i pečurke usitnite isve zajedno dinstajte na puteru 4 minuta. Dodajte pavlaku, zakuvajte, umešajte skrob i začinite. Po želji možete dodati peršun.
3. Rernu zagrejte na 200 stepeni. Testo razvucite na dvostruku dužinu. Isecite trouglove, smesu stavite na trouglove, ivice premažite umućenim jajetom i smotajte. Premažite jajetom i pecite u zagrejanoj rerni oko 15 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus