1. Izmiksajte 400 grama breskvi, a ostatak iseckajte na komadiće i ostavite sa strane. Želatin stavite u malo vode i ostavite 10 minuta da nabubri.
2. Jaja i šećer umutite na pari i ostavite da se prohladi. Dobro zagrejte sok od breskve, sipajte želatin i izmešajte da se istopi. Dodajte ga u kašu od breskvi, zatim dodajte i umućena jaja, izmešajte i ostavite da se ohladi.
3. Kada smesa već počne da se steže, dodajte čvrsto umućenu slatku pavlaku, umutite i sipajte u čaše na čije dno ste prethodno stavili komadiće breskvi. Ostavite da se ohladi u frižideru barem tri sata.
Savet: Ako se slatka pavlaka teško muti, dodajte joj komadić putera.
Izvor: Stil
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus