1. U veću šerpu stavite meso, nalijte hladnom vodom da dobro ogrezne, i stavite na vatru da provri. Pustite da vri sve dok ne izbije pena. Kad pena prestane da izbija, stavite lovor, biber, svu zelen, limun, crni i beli luk, so. Kuvanje traje 4-5 sati. 2. Meso treba da se kuva sve dok kosti ne počnu same da se odvajaju. Kad ispari polovina vode, gotovo je. Skinite s vatre i pustite da se malo ohladi, a zatim pažljivo pokupite mast koja pliva po površini čorbe. Zatim procedite čorbu. Meso rasporedite u činije, preko sipajte čorbu. Po želji možete da dodate seckan beli luk.
Pihtije
Tradicionalno, pikantno predjelo neizostavno na svakoj slavskoj trpezi. Ovo je varijanta sa mesom.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus