1. Meso iseći na kocke, začiniti i ispržiti na ulju. Iseckati luk, pa ga dodati mesu i pržiti dalje. Zatim staviti pirinač, sipati oko 2 l vode i kuvati 15 minuta.
2. Iseckati mirođiju, dodati je supi kao i sok od jednog Limuna. Pri serviranju ukrasiti supu grančicom mirođije.
Pileća supa s limunom i pirinčem
Jednostavna za pripremu a veoma ukusna supica, kojoj kombinacija mirođije i limuna daje specifičan ukus.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus