1. Sjedinite šećer sa vodom i ostavite da ključa 3-4 min. Zatim umešajte kocke margarina i izlomljenu čokoladu, pa mešajte dok se svi sastojci ne otope.
2. U smesu dodajte sitno rendanu zaleđenu pomorandžu, orahe i mlevenu plazmu po potrebi da bi se dobila čvršća smesa.
3. Ostavite smesu da se potpuno ohladi, a potom oblikujte kuglice i ostavite u frižideru da miruju 2-3 sata.
4. Otopite crnu čokoladu sa 8 kašika ulja, pa umakati dobro stegnute kuglice prethodno nabodene na čačkalice.
5. Kada se glazura stegne, otopiti belu čokoladu sa 2 kašike ulja i preliti preko kuglica.
Izvor: Znamo.ba
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom