1. Sjedinite šećer sa vodom i ostavite da ključa 3-4 min. Zatim umešajte kocke margarina i izlomljenu čokoladu, pa mešajte dok se svi sastojci ne otope.
2. U smesu dodajte sitno rendanu zaleđenu pomorandžu, orahe i mlevenu plazmu po potrebi da bi se dobila čvršća smesa.
3. Ostavite smesu da se potpuno ohladi, a potom oblikujte kuglice i ostavite u frižideru da miruju 2-3 sata.
4. Otopite crnu čokoladu sa 8 kašika ulja, pa umakati dobro stegnute kuglice prethodno nabodene na čačkalice.
5. Kada se glazura stegne, otopiti belu čokoladu sa 2 kašike ulja i preliti preko kuglica.
Izvor: Znamo.ba
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus