1. Odvojiti žumance od belanaca.Žumanca kremasto umutiti sa polovinom šećera, pa dodati rendanu čokoladu, preostali šećer, so i začin za medenjake.Belance umutiti u vazdušast sneg, te spojiti sa kremom od žumanaca.
2. Zagrejati rernu na 160 stepeni.Pleh za pečenje krofnica (sa udubljenjima) dobro podmazati ili, pak, u svako udubljenje staviti po jednu korpicu od pek papira. Kašikom vaditi masu, puneći njome udubljenja na plehu. Krofnice peći oko pola sata, a potom ih ostaviti da se ohlade.
3. Rastopiti glazuru od čokolade.Dodati šećera u prahu i kašiku vode, kuvati dok se ne zgusne i njome preliti krofnice u debelom sloju. Polovinu krofnica ukrasiti rastopljenom glazurom od bele čokolade, a drugu polovinu seckanim bademom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus