Prvo pripremite marmeladu od limuna. Rendanu koricu i šećer stavite u blender i dobro izmešajte dok se ne sjedine. Maslac sobne temperature penasto izmešajte i postepeno dodajte pripremljeni šećer s limunovom koricom i jedno po jedno jaje. Dodajte so, sok limuna i stavite na paru stalno mešajući, te kuvajte dok smesa ne postigne temperaturu oko 80 °C (oko 10 minuta kuvanja), ali ne sme da počne da vri i da se zgruša. Ohladite najpje na sobnoj temperaturi, a zatim u frižideru. Pripremite podlogu tako što mlevenom integralnom keksu dodate otopljeni maslac i vanil šećer. Kalup za torte (20-22 cm) obložite providnom folijom i na dno utisnite pripremljenu masu. Ostavite u frižideru da se stegne. Želatin pripremite kako piše ne kesici. Moja Kravica KUHINJICA sitan sir mešajte mikserom pa mu postepeno dodajte šećer, zatim sok limuna, koricu limuna i tri četvrtine pripremljene i hladne marmelade. Želatin umešajte u smesu. Na kraju dodajte šlag od Moja Kravica KUHINJICA slatke pavlake. Smesu sipajte na ohlađenu koricu od keksa. Ostatak marmelade od limuna rasporedite po kolaču, ostavite u frižideru da se dobro stegne. Kolač izvucite iz kalupa i, ako želite, ukrasite šlagom od Moja Kravica KUHINJICA slatke pavlake.


Sastojci:

rendana korica 3 limuna
180 g šećera
80 g Moja Kravica maslaca
4 jaja
prstohvat soli
80 ml isceđenog soka limuna 

Za podlogu: 

170 g integralnog keksa
100 g Moja Kravica maslaca
1 vanilin šećer

Za fil: 

2 kesice želatina
100 ml vode
500 g Moja Kravica KUHINJICA sitnog sira
60 g šećera u prahu
50 ml soka limuna
1 kašika rendane kore limuna
tri četvrtine pripremljene marmelade od limuna
300 ml Moja kravica KUHINJICA slatke pavlake

Za dekoraciju: 

300 ml Moja Kravica KUHINJICA slatke pavlake
četvrtina marmelade od limuna