1. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Pleh veličine 20 x 30 cm obložite papirom za pečenje. Čokoladu izlomite, pa je zajedno sa puterom i šećerom stavite da se otopi. Dok se topi, povremeno promešajte. Kad se otopi, sklonite sa vatre.
2. U otopljenu čokoladnu smesu dodajte jedno po jedno jaje, a zatim dodajte i brašno i kakao. Dobro izmešajte, pa dodajte polovinu malina. Sipajte smesu u pleh, pa odozgo pospite preostalim malinama.
3. Pecite oko 30 minuta, na srednjoj pregradi rerne. Ako volite čvršću strukturu kolača, pecite dodatnih 5 minuta. Pre nego što isečete, ostavite da se ohladi. Služite uz sveže maline.
Original šampita koju će deca obožavati
Jednostavan čizkejk sa bundevom
Kako da kod kuće napravite medovaču
Recept za rižoto sa graškom
Domaće lazanje po italijanskom receptu