Slavska trpeza obično je puna raznih đakonija počevši od predjela, preko salata, glavnog jela, sve do deserta. Najćešće domaćice prave sitne kolače, jer su brzi, a izgledaju dekorativno kada ih poređate na oval. Obogatite slavsku trpezu i ovim ukusnim bombicama. Za 15 minuta imaćete sjajne kolače od sastojaka koje skoro uvek imate u kući.
Sastojci:
- 1 kg jabuka
- 1/2 kg šećera
- 1 kesica cimeta u prahu
- 350-400 g mlevenog keksa
- 1 kesica kokosovog brašna
Priprema:
Oljuštite jabuke, isecite na kriške i skuvajte ih sa šećerom, bez vode. Dodajte mleveni keks i cimet. Napravite bombice i uvaljajte ih u kokosovo brašno.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus