Nataša Pavlović je u svojoj emisiji "Praktična žena" pripremala fantastičan kolač od par sastojaka. Mi vam prenosimo kako da napravite bajadere od kesten pirea i marcipana po njenom receptu. Zaista se lako prave, a potrebni su vam sastojci koje lako i za male pare možete da kupite. Kada budete pravili glazuru od čokolade obavezno dodajte malo ruma, jer će dati specifičan šmek kolaču.
Sastojci:
- 300 g marcipana
- 300 g kesten pirea
- 200 g čokolade
- 100 ml slatke pavlake
- 1 kašika ruma
Priprema:
Otopite čokoladu sa slatkom pavlakom u koju ste dodali malo ruma. Razvucite malo oklagijom marcipan, pa stavite u manju tepsiju i onda prstima lepo rastanjite. Preko stavite kesten pire, pa opet lepo prstima razvucite. Preko sipajte glazuru od čokolade. Stavite u frižider da se stegne sat vremena.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus