umutiti 3 kore od po 4 jaja,4 kasike secera..kada se dobro umuti dodati 2 kasike brasna(u njega umesati prasak za pecivo),1 kasiku griza i 1 kasiku kakaa.peci na 200 stepeni oko 15 min(u zavisnosti od pecnice).
fil:viljuskom dobro izmesati 700 g kisele pavlake i 150 g prah secera pa dodati 300g mlevene plazme.umutiti 2 slaga po upustvu. filovati-kora(natapati je cokoladnom mlekom),fil-slag-kora-fil-slag-kora pa preostala 3 slaga preko cele torte
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus