1. Zagrejati na 180 stepeni. Umutiti maslac uz dodatak šećera i cedevite. Umešati jaja, jedno po jedno. Dodati brašno i prašak za pecivo i umešati.
2. Nauljiti pleh (30 x 40 cm) sipati testo. Peći 25 minuta.
3. Pomešati sir, 125 g šećera i vanilin šećer. Pripremiti želatin prema uputstvu s pakovanja. Staviti želatin na hladno mesto da stoji oko 15 minuta. Čvrsto umutiti slatku pavlaku i dodati želatinu iz frižidera u trenutku kad počne da se steže. Umešati sir. Premazati kremom gotovo testo.
4. Oljuštiti kivi i iseći na kolutove. Prokuvati malo vode sa 30 g šećera i blanširati kivi. Poređati kolutove kivija po kolaču. Oljuštiti pomorandžu, filetirati je i iseći na komadiće. Poređati komadiće pomorandže naizmenično sa kolutovima kivija. Pripremiti želatin za tortu i preliti voće.