Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA SVINJSKA DŽIGERICA NE BUDE ŽILAVA: Spremljena na ovaj način biće sočna i mekana

Džigerica koju ćete uvek praviti po ovom receptu.

 Kako da svinjska džigerica ne bude žilava Izvor: Bakina i dekina kuhinja

Svi znamo koliko svinjska džigerica ume da bude žilavija u odnosu na pileću, i zbog toga je mnogi izbegavaju. Ali kada se pravilno spremi svinjska džigerica ume da bude i te kako sočna. U nastavku vam donosimo recept kako da je pripremite da ne bude žilava.

Sastojci:

  • 500 g svinjske džigerice
  • 2 kašike brašna
  • ulje
  • so

Možda će vas zanimati

Priprema:

Džigericu iseći na tanke komade pa je uvaljati u brašno. Pržiti u ulju poklopljenu. Ostaviti na laganoj vatri pa kad porumeni okrenuti pa je pred kraj posoliti. Serviti sa pire krompirom. Po želji naseckati crni ili beli luk. Servitati toplu.

Izvor: Bakina i dekina kuhinja

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti