Kako se približavaju slave i praznici morate da osmislite vaš jelovnik na vreme. Predjela i kolači su ono što se najviše jede i čemu se gosti najviše raduju. Tada domaćice žele da se pokažu, a mi vam predlažemo ovu salatu. Ona se lako pravi, pa je praktična, ali i namirnice su dosta jeftine.
Treba da skuvate džigericu i jaja, pa da pomešate sa rendanim sirom, mladim lukom i majonezom. Ovu pileću salatu ne morate samo na proslavama da služite nego možete i na parče hleba da je mažete.
Sastojci:
- 4 kuvana jajeta
- mladi luk
- pileća džigerica
- 150 g sira
- 2 kašike majoneza
Priprema:
Jaja isecite na kockice, pa dodajte seckani mladi luk i džigericu. Izrendajte sir i dodajte majonez i dobro promešajte. Začinite po želji i poslužite.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus