Kako se približavaju slave i praznici morate da osmislite vaš jelovnik na vreme. Predjela i kolači su ono što se najviše jede i čemu se gosti najviše raduju. Tada domaćice žele da se pokažu, a mi vam predlažemo ovu salatu. Ona se lako pravi, pa je praktična, ali i namirnice su dosta jeftine.
Treba da skuvate džigericu i jaja, pa da pomešate sa rendanim sirom, mladim lukom i majonezom. Ovu pileću salatu ne morate samo na proslavama da služite nego možete i na parče hleba da je mažete.
Sastojci:
- 4 kuvana jajeta
- mladi luk
- pileća džigerica
- 150 g sira
- 2 kašike majoneza
Priprema:
Jaja isecite na kockice, pa dodajte seckani mladi luk i džigericu. Izrendajte sir i dodajte majonez i dobro promešajte. Začinite po želji i poslužite.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem