Španska kuhinja je zaista šarenolika i oni pored pršute po kojoj su poznati u celom svetu imaju u svom meniju i plodove mora, povrće i nezaobilazno maslinovo ulje.
Prvi i najbitniji obrok u toku dana je doručak na koji ćemo se fokusirati u ovom tekstu. Bilo da ste ljubitelj jaja, žitarica, sendviča ili zdravog doručka ovaj obrok ne bi trebalo da preskačete.
Španija spada u zemlju koja ima 2 doručka. Prvi kad ustanu je obično manje bitan i tad jedu ćurose sa toplom čokoladom. Drugi doručak je svetinja i tada se obično jede omlet ili hleb sa paradajzom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*
Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus