Španska kuhinja je zaista šarenolika i oni pored pršute po kojoj su poznati u celom svetu imaju u svom meniju i plodove mora, povrće i nezaobilazno maslinovo ulje.
Prvi i najbitniji obrok u toku dana je doručak na koji ćemo se fokusirati u ovom tekstu. Bilo da ste ljubitelj jaja, žitarica, sendviča ili zdravog doručka ovaj obrok ne bi trebalo da preskačete.
Španija spada u zemlju koja ima 2 doručka. Prvi kad ustanu je obično manje bitan i tad jedu ćurose sa toplom čokoladom. Drugi doručak je svetinja i tada se obično jede omlet ili hleb sa paradajzom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*
Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Patlidžan sa belim lukom po španskom receptu
Kako da napravite osvežavajući krem od jagoda
Salata od svežih krastavaca sa krem sirom
Lagani rižoto sa zelenim povrćem
Sočivo sa tikvicama za 30 minuta