Na Bledu je nastao recept za jednu od najukusnijih krempita, a veruje se da je ovaj kolač voleo i Tito.
Nasuvo sa krompirom se jednostavno sprema, a i sastojci su baš jeftini.
Naučite kako se sprema originalni kačamak, a ukus mu poboljšajte dodavanjem pretopa ili slanine.
Za današnji ručak vam predlažemo da napravite pileći ajmkac. Jednostavno jelo koje ćete obožavati ako niste probali.
Ako želite da pripremite najukusniju sarmu do sada, onda vam predlažemo ovaj recept. Belo vino i slanina daju...
Svadbarski kupus se nekada često služio, a pravi se od namirnica koje Srbi obožavaju - kiselog kupusa i mesa.
Popara je jeftino i ukusno starinsko jelo koje je odličan predlog za doručak.
Ako volite da jedete kačamak, mi vam donosimo najbolje recepte za posnu i mrsnu verziju.
Naučite kako se sprema čuveno jelo sa teletinom - hajdučka tepsija.