1. Luk upržiti pa dodati skuvan i iseckan spanać, posoliti, pobiberiti po ukusu i dinstati još par min.
2. Zamesiti testo od 300 ml vode, so i brašno po potrebi. Testo ne treba da bude previše tvrdo. Ostaviti testo da odmara pola sata.
3. Zatim podeliti na 4 jednake jufke i uvaljati ih u ulju i ostaviti da odstoje sat vremena.
4. Zatim razvući prvu koru što je tanje moguće, poprskati je uljem i sklopiti je sa sve četiri strane, tako da se dobije kocka.
5. Razvući drugu koru isto tako da bude tanka pa posuti uljem.
6. Zatim ubaciti prvu koru koja je spakovana i uvijte drugu, treću koru isto razvući, poprskati je opet uljem, dodati prednodnu i dodati fil, zatim opet preklopite. Isti postupak je i sa četvrtom.
7. Peći u rerni na 200°C oko pola sata.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: posnajela.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus