1. Skuvajte pasulj, iscedite vodu i izgnječite ga dobro rukama, piše Stil Kurir.
2. Posolite po ukusu i pravite loptice.
3. Iseckan praziluk propržite na ulju, pa dodajte biber.
4. Praziluk rasporedite po tepsiji, a preko toga ređajte ćufte.
5. Uvaljajte u susam (po ukusu), poklopite i pecite kratko oko 15-tak minuta u predhodno zagrejanoj rerni. Pazite da ne izgore tokom pečenja.
Napomena: Mere su proizvoljne i bitno je da možete da napravite male kuglice. Možete dodati i seckan peršun.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus