Sastojci:
- 1 tegla pasterizovane cvekle
- 3 konzerve tunjevine
- 5 kuvanih jaja
- 200g + 400 g pavlake
- 1 tost hleb
Kako da napravite slanu tortu sa kuvanim jajima, cveklom i tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj slanih torti verujemo da će vam se dopasti.
Na tacnu za posluženje poređajte 3 kriške tost hleba. Preko iseckajte cveklu, zatim ponovo stavite tost hleb pa stavite tunjevinu. Preko tunjevine poređajte tost hleb, pa dodajte sitno seckana kuvana jaja pomešana sa 200 g pavlake. Ponovo poklopite tost hlebom pa celu tortu premažite preostalom pavlakom. Stavite u frižider da se malo stegne pa ukrasite po želji.
Pročitajte i recept za slanu tortu sa rozen korama
BONUS VIDEO
Stvar ukusa
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.