Sastojci:
- 1 tegla pasterizovane cvekle
- 3 konzerve tunjevine
- 5 kuvanih jaja
- 200g + 400 g pavlake
- 1 tost hleb
Kako da napravite slanu tortu sa kuvanim jajima, cveklom i tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj slanih torti verujemo da će vam se dopasti.
Na tacnu za posluženje poređajte 3 kriške tost hleba. Preko iseckajte cveklu, zatim ponovo stavite tost hleb pa stavite tunjevinu. Preko tunjevine poređajte tost hleb, pa dodajte sitno seckana kuvana jaja pomešana sa 200 g pavlake. Ponovo poklopite tost hlebom pa celu tortu premažite preostalom pavlakom. Stavite u frižider da se malo stegne pa ukrasite po želji.
Pročitajte i recept za slanu tortu sa rozen korama
BONUS VIDEO
Stvar ukusa
Sočna baklava sa orasima
Pileća supa sa domaćim rezancima
Tradicionalan recept za slavski kolač
Nemačka krompir salata sa kobasicama
Domaći mančmelou sa musom od maline u sredini